Pedikűr - Halpedikűr (Manikűr, pedikűr), Budapest

Pedikűr - Halpedikűr (Manikűr, pedikűr), Budapest
A lábunk egy életen át hűségesen szolgál bennünket, mi mégis keveset törődünk vele. Sokszor egész napra szűk cipőbe zárjuk, hogy a divatot a kényelem elé helyezzük. Emiatt a lábunk elfárad, megduzzad, bőrkeményedések keletkeznek rajta, a körmünk deformálódhat. Itt az ideje, hogy kézbe vegyük, azaz gondosan ápoljuk!
Alkalmak száma (bérletek): 1, 5, 6, 12
Kiegészítő szolgáltatás: Lakkozás, Talpmasszázs, Gél-lakk
Szűkítés
14 szalon

A halpedikűr a természetes lábápolás hatékony és kíméletes módja. A híres doktor halak, más néven Garra rufák puhává, selymes tapintásúvá varázsolják a lábát, miközben bizsergető mikromasszázzsal jótékony hatást fejtenek ki az egész testre. 30 perces kényeztetés a halakkal.

Időtartam: 30 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
, Kiegészítő szolgáltatás: Lakkozás
Szalon további ajánlatai

Lábápolásra korhatár nélkül - de általában a kor előrehaladtával fokozottan - mindannyiunknak szüksége lehet. A pedikűr főleg szépségápolási, részben egészségügyi szolgáltatás.\n\nSzükségességét igényesség, illetve valamilyen probléma határozza meg.\n\nMenete: Áztató vizet készítünk, ebbe beáztatjuk a vendég lábát, hogy a kezelendő felületet puhává tegyük, majd ezt követően eltávolítjuk a bőrkeményedéseket, esetleges tyúkszemet, benőtt körmöt. Igény szerint lerövidítjük, formázzuk, díszitjük a körmöket. Ezek végeztével, különböző krémeket, olajokat masszírozunk a bőrbe.

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr

Ez egy olyan biokezelés, mely egyben frissít, puhít, ápol, és gyógyít! Frissít, mert a halak a kezelés ideje alatt alaposan megtisztítják a bőrt, felgyorsítják a vérkeringés. Puhít, mert a halak a lábfejen, sarkon, lévő bőrkeményedést , a körömágyakon lévő felesleget eltávolítják, és selymes, puha tapintásúvá változtatják a bőrt. Ápol, mert már az első kezelés alkalmával megtisztítják a bőrt, feloldják a görcsös izomcsomókat, segítenek a stresszoldásban. Gyógyít, mert ekcéma, illetve pikkelysömör kezelése már 8-10 alkalom után látható javulást eredményez.

Időtartam: 20 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr
Szalon további ajánlatai

A halpedikűr egy egészen új módja a láb ápolásának: apró (néhány centiméter hosszúak) halak egész raja dolgozik a láb bőrének megtisztításán, eltávolítják az elhalt hámsejteket és kisebb bőrkeményedéseket, ennek eredményeképp a bőr puhábbá, selymesebbé válik és közben egy kellemesen bizsergető masszázsélményben is részesülünk. Ez a fajta halterápia, halpedikűr már a világ számos országába működik és most végre Magyarországon is elérhető. Előnyei: Serkenti a vérkeringést, élénkíti az idegrendszert 100%-ig természetes, a vízben semmilyen adalékanyag nincs. A halak gyengéden szívogatva eltávolítják az elhalt bőrréteget, és egyben kellemes, semmihez sem hasonlítható, bizsergő érzést keltenek. A kezelés nyugtató, pihentető hatású, javítja közérzetet és közben simábbá, selymesebbé varázsolja a bőrt. A halak egy enzimet bocsátanak ki, mely segíti a hámképződést, vitalizálja a bőrt. Garantáltan mosolyt csal mindenki arcára.

Időtartam: 30 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
Szalon további ajánlatai
3 300 Ft
1 100 Ft / 10 perc

Időtartam: 25 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
Szalon további ajánlatai

Nemcsak különleges, de jó is! Bizseregj és szépülj! A halpedikűr során a cuki halacskák garantáltan mosolyt csalnak arcodra, miközben finom puha lesz lábad. Eggyel több hely, ahol érdemes megcsókolni! Helyezkedj el kényelmesen a masszázsfotelben, és élvezd a Garra rufa halak (édesvízi doktorhalak) nyújtotta halpedikűr élményt, amelyet talpmasszázzsal egészítünk ki. Választhatsz hozzá lábradírt is, vagy ha szeretnéd, pedikűrösünk lábápolással, köröm formázással és lakkozással egészíti ki ezt az különleges spa kezelést!

Időtartam: 25 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr, Spa pedikűr
, Kiegészítő szolgáltatás: Lakkozás, Talpmasszázs
Szalon további ajánlatai

A talpról és alábakról aromás –sós bőrradírral eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, majd algás tengeri sóval dúsított lábfürdőt készítünk. A láb állapotától függő klasszikus pedikűrt végzünk és lábmasszázzsal kényeztetjük

Időtartam: 75 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
, Kiegészítő szolgáltatás: Talpmasszázs

Az Ichthyo-terápia a görög „Ichthys” szóból származik, mely halat jelent, és a kezeléskor való friss víz illetve vízi élőlények – mint például a Garra Rufa halakra, mint a bőr állapotát javító gyógyítók - használatára utal. Ichthyo-terápiáról bebizonyosodott, hogy hatékony eredményeket lehet elérni különböző bőrbetegségekben, mint például pikkelysömörben, ekcémában, száraz bőrben vagy tyúkszemben szenvedő pácienseknél.

Időtartam: 20 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr
Szalon további ajánlatai

Szinte természetesnek vesszük, hogy lábaink egész nap elvisznek minket hosszabb-rövidebb útjainkra, s nem egyszer megfeledkezünk arról, hogy az év minden szakában ápolást igényelnek. Nagy gondot fordítunk hajunk, és arcbőrünk ápolására, de lábaink főként a téli, hosszúnadrágos időszakban- a második helyre kerülnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha már a kor előrehaladtával, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák jelentkeznek. A jól ápolt láb több mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nem csak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja.

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
Szalon további ajánlatai

Lábunk egy életen át hűségesen szolgál bennünket, megérdemli a törődést, ápolást, kényeztetést. Sajnos a kor előrehaladtával, az öröklött problémák egyre nehezebben elviselhetőek. Ezeken a problémákon szeretnék segíteni vendégeimnek szakszerű pedikűrrel, hasznos ötletekkel az otthoni ápoláshoz. Az általam kipróbált és bevált krémek, kéz és láb ápolószerek ajánlásával.

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr

A lábápolás, illetve pedikűr sajnos háttérbe szorult hazánkban, pedig fontos lenne nagy figyelmet fordítanunk lábunk ápolására, csak úgy mint más testrészeinkre. Télen mikor a lábkörmök több hónapig vastag cipőbe vannak zárva, gyakran szárazak, töredezettek, a talp bőre megkeményedik. Nyáron a lábunk szinte meztelen és még inkább szükség van nem csak egészségügyi, de szépségápolásra is. Gyógyászati szempontból a lábaknál a vérellátás ingadozása, valamint a fertőzésveszélyek következtében, gyakori probléma, a lábak illetve körmök gombásodása. A pedikűrös által rendszeresen végzett kezelésekkel e problémák megelőzhetőek. TalpmasszázsEgy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel, hanem a talpban elhelyezkedő kis erek, idegvégződések segítségével bizonyos szervi problémák kialakulása is megelőzhető. A lábpeeling segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok. A lábápolás után kezdjük az esztétikai pedikűrt. Ekkor díszítjük a lábkörmöket, lakkal, zselével, matricával, csillámmal vagy egyéb más dekoranyaggal

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr, Eszétikai pedikűr
, Kiegészítő szolgáltatás: Lakkozás, Talpmasszázs, Gél-lakk
Szalon további ajánlatai

Szinte természetesnek vesszük, hogy lábaink egész nap elvisznek hosszabb-rövidebb útjainkra, s nem egyszer megfeledkezünk arról, hogy az év minden szakában ápolást igényelnek. Nagy gondot fordítunk hajunk és bőrünk ápolására, de lábaink - főként a téli időszakban - a második helyre kerülnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha már a kor előrehaladtával, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák jelentkeznek. A jól ápolt láb több,mint egyszerűen a szépség része! A PEDIKŰR NEMCSAK A LÁB SZÉPSÉGÉT, DE ANNAK EGÉSZSÉGÉT IS MEGÓVJA.

Időtartam: 60 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr
Szalon további ajánlatai
3 000 Ft
500 Ft / 10 perc

Már szalonunkban is elérhető a halpedikűr mint szolgáltatás. A garra rufa halak lesznek ebben segítségünkre. Különösen ajánljunk valamilyen enyhe bőrbetegségben szendvedő Vendégeink számára. A kishalaink gyengéd mozdulatokkal távolítják el az elhaltemberi bőrt a lábfejről ill. talprészről. A halaknak nincs foguk így harapástól vagy sérülésről szó sem lehet. Kimondottan hasznos ízületi megbetegedések, izom traumás sérülések, reumatikus és idegrendszeri zavarok kezelésére is. A halak serkentik a láb akupunktúrás pontjait, szabályozva ezzel az idegrendszert, ellazítja a testet, csökkenti a fáradtság érzetét és puhábbá varázsolja a bőrt, segítenek eltávolítani a pórusok eltömődését és elősegítik a jobb vérkeringést. Végül a látható eredmény sima megfiatalodott lábfej. Most bevezető áron kiprobálható eme kényeztetés.

Időtartam: 10 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Halpedikűr
Szalon további ajánlatai

Sokan közülünk nem fordítanak elég figyelmet a lábukra, mely nap, mint nap hű társunk és hordoz minket fáradhatatlanul. Természetesnek vesszük, hogy elvisznek bennünket útjainkon s közben megfeledkezünk róla, hogy az év minden szakában ápolást, törődést igényelnek. Csupán akkor jut eszünkbe, ha már a kor előrehaladtával, vagy éppen a gondoskodás hiánya miatt problémák lépnek fel. A jól ápolt láb több, mint egyszerűen a szépség része. A pedikűr nemcsak a láb szépségét, de annak egészségét is megóvja.

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Pedikűr fajtája: Gyógypedikűr, Halpedikűr, Eszétikai pedikűr, Spa pedikűr
Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.